Wilt u graag een vlag met uw eigen ontwerp laten maken? Bij de Postergigant maken wij allerlei soort vlaggen op maat, kijk eens verder op onze website voor de mogelijkheden.


Ik wil graag een vlag laten maken, wat is er mogelijk?

Bij de Postergigant maken wij vlaggen in allerlei soorten en maten. Wat we graag doen is zowel bedrijven als particulieren helpen met het uiten van hun huisstijl, bijvoorbeeld door vlaggen te drukken met hun eigen ontwerp. Als u graag wilt weten wat de mogelijkheden bij ons zijn, ga dan gewoon eens door de website heen! Als u vragen heeft over ons bestelproces, bekijk dan deze video.

Welke vlaggen kan ik laten maken bij de Postergigant?

Een vlag laten maken kan in heel veel verschillende vormen, dat is waar wij van de Postergigant graag bij willen helpen. Welke soorten vlaggen zijn er?
  • Beachflags: deze vlaggen zijn te verkrijgen als losse vlag, maar ook met vele extra’s, klik hier om de mogelijkheden allemaal te bekijken;
  • Dropflags: deze vlaggen zijn de grote versie van de beachflag, goed bruikbaar om heel origineel reclame te maken;
  • Gevelvlag: de gevelvlaggen kunnen afgewerkt worden met een witte kopband met d-ringen of met een touw en lus;
  • Mastvlaggen/baniervlaggen: deze vlaggen zijn verkrijgbaar met open zoom en zonder open zoom. Als u graag wilt weten welke voor u het meest geschikt is, neem dan contact met ons op, wij helpen u verder;
  • Vlaggen op maat: de vlaggen op maat kunnen worden afgewerkt met een witte kopband met d-ringen, touwtje en lus, of gewoon door schoonsnijden.


Heeft u vragen voor de Postergigant?

U kunt ons van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00 bereiken op ons telefoonnummer: +31 0223 67 39 46. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@depostergigant.nl. Wilt u graag een ontwerp aanleveren, maar weet u niet zeker hoe? Bekijk dan onze pagina over aanleverspecificaties!
Offerte aanvragen