Goedkope visitekaartjes

Goedkope visitekaartjes

Wilt u graag goedkope visitekaartjes laten bedrukken die van uitstekende kwaliteit zijn? Bij De Postergigant heeft u al 1000 enkel- of dubbelzijdige visitekaartjes voor maar €22,-


Goedkope visitekaartjes bij De Postergigant
Een kwalitatief goed visitekaartje is een manier om een signaal af te geven bij uw zakelijk relaties. Buiten dat is een visitekaartje natuurlijk een makkelijke manier om uw contactgegevens achter te laten. 

U kunt ervoor om uw visitekaartjes zowel enkel- als dubbelzijdig te laten bedrukken. Verder zijn onze visitekaartjes voorzien van een 300gram dubbelzijdige dispersielak voor extra stevigheid, op deze manier gaan ze erg lang mee en blijft de kwaliteit langer goed. U kunt de visitekaartjes staand of liggend drukken op een standaard formaat van 5,5x8,5 centimeter (of 8,5x5,5 centimeter).

Bij De Postergigant gaan we altijd voor kwaliteit visitekaartjes

Enkele redenen waarom De Postergigant dé partner is voor al uw drukwerk:
  • Altijd lage prijzen;
  • Altijd een snelle levering voorzien van een Track and Trace code;
  • Verschillende manieren om te betalen (waaronder iDeal, op rekening en onder rembours);
  • Levering in Nederland en België;
  • Wij leveren altijd hoge kwaliteit.


Wat biedt De Postergigant naast goedkope visitekaartjes nog meer?

Naast goedkope visitekaartjes heeft de Postergigant nog veel meer interessante producten waarmee u wellicht uw kantoorpand of winkelfiliaal wat beter kunt presenteren. Al onze producten, variërend van briefpapier tot makelaarsborden vindt u op deze pagina.

Vragen over het bestelproces?

Als u vragen heeft over het bestelproces bij De Postergigant, bekijk dan deze video. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe het bestellen van onder andere goedkope visitekaartjes bij De Postergigant in zijn werk gaat.

Vragen over onze visitekaartjes?

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor onze goedkope visitekaartjes? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@depostergigant.nl of door te bellen naar +31 (0)85 047 16 36.
Offerte aanvragen