Visitekaartjes bestellen

Een goed visitekaartje is als een stevige handdruk: een goede eerste indruk telt. Visitekaartjes bestellen doet u bij De Postergigant!Hoge kwaliteit visitekaartjes bestellen

Met een topkwaliteit visitekaartje geeft u een perfecte eerste indruk af bij uw zakenrelaties tijdens netwerkmeetings. Een visitekaartje geeft uw persoonlijke stijl weer en biedt een indruk over wie u bent. Een visitekaartje is heel persoonlijk en uiteraard een prima manier om contactgegevens te delen. De Postergigant onderstreept dit met een topkwaliteit bedrukking van uw visitekaartje.

Betaalbare visitekaartjes bestellen

Onze visitekaartjes zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens erg betaalbaar. Onze visitekaartjes zijn voorzien van een 300 grams dubbelzijdige dispersielak. Zo zijn de kaartjes extra stevig, kunnen ze tegen een stootje en gaan ze langer mee. 

Opties voor het bestellen van visitekaartjes

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het afdrukken van het bestaande ontwerp van uw visitekaartje. Zo kunt u ervoor kiezen om deze enkelzijdig of dubbelzijdig af te drukken. Dubbelzijdige visitekaartjes geven een extra dimensie aan uw boodschap. Daarnaast kunt u de visitekaartjes, afhankelijk van het ontwerp, staan of liggend laten afdrukken. Het formaat van het kaartje is 5,5 x 8,5. 

Groot aanbod in promotieartikelen

Naast visitekaartjes kunt u bij de Postergigant nog veel meer producten bestellen die bijdragen aan een optimale presentatie van uw kantoor- of winkelpand. Al onze producten vindt u op onze overzichtspagina.

Waarom kiezen voor De Postergigant?

Bij de Postergigant gaan we altijd voor hoge kwaliteit visitekaartjes. Waarom onze klanten voor ons kiezen:
  • Wij leveren altijd hoge kwaliteit op al onze producten;
  • Altijd lage prijzen;
  • Altijd een snelle levering voorzien van een Track and Trace code;
  • Verschillende betalingsmogelijkheden; 
  • Levering in Nederland en België.

Vragen over onze visitekaartjes?
Heeft u vragen over onze visitekaartjes? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen of door te bellen naar +31 0223 67 39 47.

Offerte aanvragen