Stoepborden bestellen

Bent u op zoek naar een swing- of stoepbord waar u de aandacht van uw klanten mee kunt trekken? Bij De Postergigant kunt u heel gemakkelijk stoepborden bestellen, een echte eyecatcher.stoepborden bestellen

Technische specificaties van de stoepborden

Onze stoepborden zijn allen voorzien van een kliksysteem om snel posters te kunnen wisselen. Het stoepbord staat op een stevige voet die gevuld kan worden met water of zand om te voorkomen dat het bord gaat schuiven. Als u een stoepbord bestelt bij ons zijn de posters niet inbegrepen. U kunt de posters uiteraard wel gewoon bij bestellen, dat kan hier. Stoepborden kunt u bestellen in de afmetingen A1 en A0. Een stoepbord is er al vanaf €133,00.

Waarom stoepborden bestellen bij De Postergigant?

Naast de hoge kwaliteit van de producten die wij dagelijks maken bij De Postergigant zijn er nog meer redenen om uw producten bij ons te bestellen:
  • Lage prijzen: bij De Postergigant kunt u uw stoepborden bestellen voor een lage prijs;
  • Snelle levering: bij De Postergigant hanteren we altijd een zo laag mogelijke levertijd, in zowel Nederland als België; 
  • Meerdere betaalmethoden: bij De Postergigant kunt u stoepborden bestellen en afrekenen met iDeal, door vooruitbetaling of onder rembours.

Andere producten bij De Postergigant

Als op zoek bent naar een alternatief voor een stoepbord om reclame mee te maken kunt u ook bij De Postergigant terecht. Een aantal voorbeelden:
  • Kliklijsten: met kliklijsten kunt u uw posters netjes ophangen. Deze kliklijsten zijn kleiner dan stoepborden, de prijs is dan ook een stuk lager (vanaf €9,99)
  • Spanframes: spanframes worden geleverd inclusief een full color span- of meshdoek met ringen, buizen van 48mm, bochten, muurbeugels en elastieken. De spanframes zijn een prima alternatief voor de stoepborden en verkrijgbaar vanaf €99,00.


Vragen over het bestellen van stoepborden?

Heeft u vragen voor De Postergigant over producten of wilt u een advies van één van onze medewerkers? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0223 - 67 39 47 of door een email te sturen.
Offerte aanvragen