Stickers printen

Bij De Postergigant kunt u diverse soorten en maten stickers printen. Bekijk ons assortiment en maak de keuze die het beste bij u past!


Groot formaat stickers printen

Stickers zijn er in vele soorten en maten. Afhankelijk van het materiaal zijn deze stickers bijzonder geschikt voor promotie op winkelruiten, reclameborden en muren. De stickers worden geprint op de hoogste kwaliteit materialen en met latex inkt. Zo kunnen wij u de garantie geven dat de print meer dan 2 jaar goed blijft. 

Onze stickermaterialen:

  • Polymeer wit 90gr: geschikt voor langdurige toepassingen, vlakke en lichtgebogen ondergronden, binnen en buiten.
  • Monomeer wit 90gr: geschikt voor borden en vlakke toepassingen voor een kortere periode, binnen en buiten.
  • One way vision 120gr: geschikt voor ramen, voorzien van kleine gaatjes om alleen van binnen naar buiten te kijken.
  • Easy dot foil 120gr: stickers die eenvoudig te plakken zijn zonder luchtbellen, voor korte acties.

Klein formaat stickers printen

Voor grootschalige promotieacties zijn kleine stickers bijzonder geschikt. Als weggever, etiket of label bijvoorbeeld. Uiteraard worden ook deze kleine stickers gedrukt in de hoogste kwaliteit en met de beste inkt. U kunt kiezen uit twee materialen:
  • Wit 90gr indoor: wit glanzend, permanent, voor binnengebruik.
  • Wit vinyl eenzijdig uv lak glanzend 90gr outdoor: dankzij de uv lak geschikt voor buiten.
U heeft de keuze uit 9 verschillende formaten. 

Vloerstickers printen

Een vloersticker in een winkelpand of kantoorgebouw trekt direct de aandacht. De juiste boodschap direct voor de voeten. Vloerstickers zijn geschikt voor binnengebruik en hebben een kwaliteitsgarantie van 3 tot 6 maanden. Wij voorzien de vloersticker van een antisliplaag zodat bezoekers niet kunnen uitglijden. 

Magneetstickers printen

Zoekt u stickers die makkelijk te verwijderen zijn vanwege een niet permanent benodigde boodschap? Dan zit u goed met magneetstickers. Ideaal voor gebruik op auto's, werkverkeer en andere voertuigen, maar ook voor winkelschappen. De maximale printbreedte van een magneetsticker is 60 centimeter. 

Vragen over onze stickers?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze stickers? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen of door te bellen naar +31 0223 67 39 47.

Offerte aanvragen