Niet tevreden/reclameren

Niet tevreden / reclameren


Ondanks dat wij er alles aan doen om uw bestelling met alle zorg en kwaliteit bij u aan te bieden. Kan het helaas wel eens voorkomen dat het niet helemaal goed is gegaan of dat u niet tevreden bent met de producten. Als dit het geval is kunt u contact opnemen bij ons. En wij zullen er dan voor zorgen dat het probleem zo goed mogelijk wordt opgelost.

Vul het onderstaand formulier in zodat wij uw order kunnen opzoeken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
(u dient wel z.s.m. de reclamatie door te geven)


Contact

Onze klanten

  • subway-logo
  • avrotros-logo
  • center-parcs-logo
  • dominos-logo
  • eye-logo
  • vvd-logo
  • praxis-logo
  • re-max-logo
  • royal-boskalis-logo
  • rugr-logo
Bekijk wat we voor uw bedrijf kunnen doen

Onze reviews

feedback company De Poster gigant
  • Prima ervaringen ook voor niet-standaard oplossingen. Daarbij zijn de producten uiterst scherp geprijsd.

    - Anoniem
  • 09 september 2019

    Snelle service goede communicatie goede upload mogelijkheid. Jammer dat een aantal bestanden verloren zijn geraakt maar dit had geen inloed op de levertijd.

    - Anoniem
  • 06 september 2019

    zeer goed

    - landelijke gilde godveerdegem
  • 03 september 2019

    Voor de tweede keer spandoeken besteld. Conform het ontwerp exc kleur geleverd en tijdig. Helaas was de kleur beduidend lichter dan in het toegezonden ontwerp.

    - bernard bos
  • 03 september 2019

    Goed bedrijf en levert snel en uitstekende kwaliteit. Van harte aanbevolen

    - Anoniem
  • 02 september 2019

    Knappe kwaliteit voor een goede prijs en snel geleverd

    - Anoniem
  • 29 augustus 2019

    Zeer snelle levering van een kwalitatief goedkoop product

    - Anoniem
  • 29 augustus 2019

    Resultaat mag er zijn 12 m lang een uitzicht op het strand. Geweldig mooi en conform afspraak. De ringen mooi afgewerkt hopelijk blijft het lang mooi.

    - Piet Hoekstra
  • 29 augustus 2019

    Snel en prima kwaliteit

    - Anoniem
  • 07 augustus 2019

    Prima

    - Ton C. Kroon Fotografie
  • 02 augustus 2019

    Prima levering super snel en nette kwaliteit.

    - Anoniem
  • 01 augustus 2019

    Goed bedrijf snelle levering

    - Joosten
  • 16 juli 2019

    Goede services en prijs.

    - Jan Meulesteen
  • 05 juli 2019

    Zeer goed Heb via m n mobiel een banner van 4 bij 1 meter besteld. De website had wat problemen met het formaat via email contact en zelfs een voorbeeld formaat dat m n mobiel foto niet echt scherp was. Een top poster binnen gekregen.

    - FunFolio.nl
  • 05 juli 2019

    Prima eindresultaat Mooie banner geworden

    - Anoniem
  • 05 juli 2019

    Prima drukwerk.

    - Anoniem
  • 04 juli 2019

    Erg vriendelijk en meedenkend personeel. Had wat vragen vooraf en ben echt super goed geholpen. Bestel deze week gelijk opnieuw bij jullie.

    - Beuker
  • 03 juli 2019

    Super hele goede service

    - Anoniem
  • 03 juli 2019

    eerste maal dat we met het bedrijf werken en we zijn zeer tevreden over de diensten .

    - woon zorgcenrum sint vincentius
  • 28 juni 2019

    Prima ervaring goed meegedacht

    - Hein Jan
Lees alle reviews op onze reviewpagina
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld u aan voor onze 2-wekelijkse e-mail met aanbiedingen!
Offerte aanvragen