Niet tevreden/reclameren

Niet tevreden / reclameren


Ondanks dat wij er alles aan doen om uw bestelling met alle zorg en kwaliteit bij u aan te bieden. Kan het helaas wel eens voorkomen dat het niet helemaal goed is gegaan of dat u niet tevreden bent met de producten. Als dit het geval is kunt u contact opnemen bij ons. En wij zullen er dan voor zorgen dat het probleem zo goed mogelijk wordt opgelost.

Vul het onderstaand formulier in zodat wij uw order kunnen opzoeken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
(u dient wel z.s.m. de reclamatie door te geven)


Contact

Onze klanten

  • subway-logo
  • avrotros-logo
  • center-parcs-logo
  • dominos-logo
  • eye-logo
  • vvd-logo
  • praxis-logo
  • re-max-logo
  • royal-boskalis-logo
  • rugr-logo
Bekijk wat we voor uw bedrijf kunnen doen

Onze reviews

feedback company De Poster gigant
  • Super service om de bestanden te controleren voordat deze in productie gaan

    - Kasteel van Zuydt
  • 14 november 2019

    Uploaden was een probleem maar verder alles prima

    - Frank
  • 14 november 2019

    Fijn en erg vriendelijk

    - TORQ Fitness Benelux
  • 14 november 2019

    Online bestellen gaat goed

    - Ben koning
  • 14 november 2019

    Super bedrijf

    - Jaap van leeuwen
  • 14 november 2019

    Snelle levering. Goede kwaliteit. Bij eventuele foutjes zoals in levering goed benaderbaar en direct meedenken. Fijn bedrijf

    - anonymous
  • 07 november 2019

    Prima

    - Sharon van Leijen
  • 07 november 2019

    Zeer gebruiksvriendelijke webshop. Top producten. Snelle levering. Aangenaam telefonisch contact.

    - Peter
  • 01 november 2019

    Ik ben heel tevreden over de postergigant.

    - Anoniem
  • 01 november 2019

    Zeer fijn bedrijf Poster worden snel geleverd. Verder is alles goed duidelijk en correct voor een nette prijs.

    - Erik van Leijenhorst
  • 18 oktober 2019

    Veelzijdig deskundig professioneel en flexibel. Uitstekende kwaliteit producten. Prima prijsstelling

    - Feijtes Media Magic
  • 18 oktober 2019

    Top service

    - Jobfashion Verstraete
  • 18 oktober 2019

    Simpele en duidelijke website. Uploaden gaat eenvoudig en bezorgd op het afgesproken bezorgmoment.

    - Anoniem
  • 18 oktober 2019

    Wow Wat een service Moesten last minute een beurswand roll-up banners en flyers hebben. Voor De Postergigant duidelijk geen probleem. Voor mij echter wel ons logo was van niet zo n goede kwaliteit Zelfs daarmee heeft de Postergigant ons geholpen. Resultaat Prachtige producten die ook nog eens zeer snel geleverd werden en... voor een fantastische prijs 1000 x dankuwel.

    - Comcon België
  • 15 oktober 2019

    Ik ben goed geholpen.

    - Oranjevereniging Westkapelle
  • 15 oktober 2019

    perfect product snelle levering

    - Anoniem
Lees alle reviews op onze reviewpagina
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld u aan voor onze 2-wekelijkse e-mail met aanbiedingen!
Offerte aanvragen