Niet tevreden/reclameren

Hoe meld ik een klacht?

Ondanks dat wij er alles aan doen om uw bestelling met alle zorg en kwaliteit bij u aan te bieden. Kan het helaas wel eens voorkomen dat het niet helemaal goed is gegaan of dat u niet tevreden bent met de producten. Als dit het geval is kunt u contact opnemen bij ons. En wij zullen er dan voor zorgen dat het probleem zo goed mogelijk wordt opgelost.

Vul het onderstaand formulier in zodat wij uw order kunnen opzoeken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

(u dient wel z.s.m. de reclamatie door te geven)
Onze klanten
  • subway-logo
  • avrotros-logo
  • center-parcs-logo
  • dominos-logo
  • eye-logo
  • vvd-logo
  • praxis-logo
  • re-max-logo
  • royal-boskalis-logo
  • rugr-logo
Bekijk wat we voor uw bedrijf kunnen doen
Onze reviews feedback company De Poster gigant
  • Prima ervaring

    - Raul
  • 08 juni 2021

    Goede positieve aanpak

    - LSA Enterprise BV
  • 04 juni 2021

    Super goed

    - Maarten
  • 21 mei 2021

    al verschillende spandoeken besteld

    - -
  • 21 mei 2021

    Goede klantenservice. Goed product.

    - M.
  • 20 mei 2021

    echte goed

    - M. Ivanov
  • 12 mei 2021

    Omdat ik al vaker PVC-poster banners heb besteld heb ik wederom een bestelling geplaatst. Website is duidelijk en het resultaat thuis is top. Daarnaast een erg leuk prijsje en snelle levering.

    - Toby
  • 12 mei 2021

    Over een foto spandoek voor een 50ste verjaardag had ik wat vragen met betrekking tot de aanlevering van het bestand. Hiervoor heb ik telefonisch en mailcontact gehad en ben ik super goed geholpen Erg vriendelijk en duidelijke hulp met mijn bestelling.

    - Bas
  • 11 mei 2021

    Enorm blij met dit bedrijf. Goede kwaliteit en super snelle levering. Alleen jammer dat verzendkosten zo hoog zijn. Ik moet regelmatig bestellen en niet in 1 keer.

    - Manouk Benjamin
  • 11 mei 2021

    Prima bedrijf

    - H
  • 11 mei 2021

    Ik ben erg tevreden over dit bedrijf

    - Van Hoeijen
  • 11 mei 2021

    Super goed

    - Jacqueline
  • 06 mei 2021

    Wij hebben twee vlaggen besteld met de opdruk van onze veteranen. Prachtig uitgevoerd snelle levering

    - ankie van der kruk
  • 30 april 2021

    Altijd snelle levering en kwaliteit is prima

    - Hans
  • 29 april 2021

    Ik heb een spandoek laten maken en kwaliteit van foto bleek slecht te zijn. Ik wist zelf niet hoe ik dit moest oplossen maar door de hulp van een vriendelijke medewerkster die zelfs nog 2 nieuwe opties maakte voor het doek. Het spandoek ziet er mooi uit en van goede kwaliteit

    - Tine
  • 20 april 2021

    Perfecte service met een top resultaat

    - WeWest
  • 20 april 2021

    Top snelle reactie kan niets anders zeggen dan top

    - Veger
  • 20 april 2021

    Goede ervaring met De Postergigant

    - Laura
  • 14 april 2021

    OK

    - diggr.be
  • 13 april 2021

    Bedrukt spandoek besteld van 300 100cm. Prima kwaliteit. Extra ringen vergeten te plaatsen. Maar super opgelost Snel en op tijd een nieuwe levering. Top service. Daar draait het om.

    - Maik
Lees alle reviews op onze reviewpagina
Open Aanmelden nieuwsbrief
Open Offerte aanvraag