9.6 / 10 - 540 beoordelingen Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Klacht doorgeven

Ben je niet tevreden met je bestelling?
Dat is vervelend om te horen! Wat we wel graag horen: waarom je niet tevreden bent. 
Zodat wij je kunnen helpen met een oplossing. Neem contact op met onze klantenservice via de e-mail: info@depostergigant.nl

Of geef je klacht door via deze link: niet tevreden / reclameren 

Bedrijven kunnen tot 5 dagen na ontvangst van de bestelling hun klacht doorgeven.
Consumenten kunnen tot 2 maanden na ontvangst nog een klacht doorgeven.

Om uw klacht goed te kunnen beoordelen hebben wij indien mogelijk een paar exemplaren nodig van het product,
of foto's

Beschrijf duidelijk wat uw klacht is en vermeld uw order of referentie nummer in de mail.

Het adres voor het toesturen van exemplaren is:
Schrijnwerkersweg 15
1786 PC  Den Helder
(alleen op afspraak)
Openingstijden: 08:30 t/m 17:00 uur
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen
Klantenservice

(+31) 85 047 16 36

Vragen?
Bel ons!

Ma t/m vr:
08:30 - 17:00 uur

Mailen kan ook

info@depostergigant.nl

Bekijk de instructievideo

Onze scherpe punten

  • Lage prijzen
  • Snelle levering
  • Hoge kwaliteit
  • Track & trace
  • Eigen productie
  • Levering in Nederland en Belgie
  • Keuzen uit betalen
  • Blanco verzending

Reviews

  • Goed geregeld en goede prijzen

    - Klein Zwitserland Ede Driebergen
  • 04 september 2018

    Super Service mooie producten goede prijs snelle correcte levering persoonlijk contact was ook heel prettig helemaal blij

    - suzanne SOEZIES
  • 30 augustus 2018

    Wow Had een vlag besteld 150x100. Hij is super mooi geworden en van zeer goede kwaliteit. Zeker een aanrader als je voor snel en kwaliteit wilt gaan.

    - JB
  • 23 augustus 2018

    Goede kwaliteit en snel geleverd.

    - Peter
  • 14 augustus 2018

    Erg jammer dat de posters na ruim een week al gaar waren en de kleuren los lieten.

    - LangedoikerMarkt
  • 03 augustus 2018

    Zo blij met De Postergigant

    - Oh My Lucky Stars
  • 03 augustus 2018

    Snelle levering

    - LangedoikerMarkt
  • 02 augustus 2018

    Snel hoge kwaliteit meedenkend goede service

    - handiedan
  • 02 augustus 2018

    spandoek laten bedrukken op vlaggenstof

    - Nico Snakenborg
  • 02 augustus 2018

    Goede kwaliteit afdrukken keurig verpakt en snel geleverd.

    - Esther BestelMijnBoek.nl
  • 25 juli 2018

    UItstekende prijs kwaliteit Handige website eenvoudig bestellen wat je nodig hebt. De kleuren zijn mooi en de foto is scherp ik was wat bang voor een foto op die grootte maar hij is geweldig .

    - Van Camp Hilde
  • 25 juli 2018

    super

    - rob
  • 20 juli 2018

    Prima spul

    - Jeroen
  • 20 juli 2018

    Ik had een fout gemaakt in het aantal gelijk gebeld en het kon nog aangepast worden en het resterende bedrag werd gelijk terug gestort Helemaal top

    - Tineke
  • 17 juli 2018

    Goed mooie kwaliteit en sneller levering.

    - Joop
  • 13 juli 2018

    Twee banners laten maken voor ons scoutingstation

    - Peter Renders
  • 02 juli 2018

    Goed over het algemeen snelle levertijden goede prijzen en goed bereikbaar.

    - Alexander Heemskerk
  • 27 juni 2018

    bestand was niet goed maar na aanwijzingen van de postergigant snapte ik wat er beter moest en is het gelukt om het doek op tijd hier te krijgen

    - Merle
  • 27 juni 2018

    Prima site overzichtelijk en duidelijk bestand uploaden afrekenen en klaar

    - Timo
  • 27 juni 2018

    Snelle levering en goede kwaliteit.

    - Dirk

Onze klanten

  • subway-logo
  • avrotros-logo
  • center-parcs-logo
  • dominos-logo
  • eye-logo
  • vvd-logo
  • praxis-logo
  • re-max-logo
  • royal-boskalis-logo
  • rugr-logo
Meld u aan voor onze 2-wekelijkse e-mail met aanbiedingen!
Offerte aanvragen